Activiteiten 2015

28/11/2015 - Zwemhappening ten voordele van Ekseeko en de Sportclub Druivenstreek

Op 28/11/2015 hebben we in het Begijntjesbad van Overijse een geslaagde zwemhappening georganiseerd, ditmaal ten voordele van Ekseeko en onze eigen club.
Klik hier voor het resultaat en hier voor de foto's van de ploegen

02/09/2015 – Receptie bij Jeanine aan de vijvers

Zoals vorige jaar werden we ook dit jaar door Jeanine verwend aan de vijvers in Hoeilaart.
Klik hier voor de foto's

4-6/06/2015 – Deelname met zwemploeg aan Special Olympics France

Onze zwemploeg werd uitgenodigd door SO France om deel te nemen aan hun 8e nationale spelen in Mâcon, zusterstad van Overijse. Het was een fantastische ervaring en onze atleten hebben zomaar eventjes 8 medailles teruggebracht naar huis. Dag per dag is te volgen op onze facebookpagina.
Klik hier voor een kort verslag met overzicht van de medailles en hier voor de foto's

13-16/05/2015 - Special Olympics Belgium in Woluwe

Na de Europese Spelen in 2014 organiseerde Special Olympics Belgium zijn nationale spelen van 13-16 mei in Woluwe. Zoals vorige jaren hebben een aantal atleten van onze Sportclub deelgenomen in de discplines Atletiek, Bocce, Fietsen, Voetbal en zwemmen.
Klik hier voor het verslag en voor de foto's klik op Atletiek, Bocce, Fietsen, Voetbal, Zwemmen, Slotceremonie

29/04/2015 - Happy Football Day in Hasselt

Op  29-4-2015 nam onze voetbalploeg deel aan de Happy Football Day in Hasselt.
Verplicht om te mogen deelnemen aan de Special Olympics National Games 2015

01-03-2015 - Zwemcriterium te Geel

Zoals ieder jaar hebben een aantal zwemsters en zwemmers deelgenomen aan het zwemcriterium van ZGeel in Geel. Een ideale voorbereiding voor Special Olympics National Games in mei 2015.

07-02-2015 - FrisG-voetbaltornooi in Dilbeek

Onze voetbalploeg heeft ook dit jaar deelgenomen aan het FrisG-voetbaltornooi in Dilbeek.

06-02-2015 - Nieuwjaarsreceptie van de Sportclub

Naar jaarlijkse gewoonte, maar wat later dan voorzien, werd op 6 februari de nieuwjaarsreceptie gehouden voor de atleten en trainers van de Sportclub. Het was een ideale gelegenheid om bepaalde personen te bedanken voor hun jarenlange inzet voor de club.

30-01-2015 - Kampioenenhulde Overijse

Op vrijdag 30 januari werden naar jaarlijkse gewoonte de kampioenen van Overijse gehuldigd in de Bosuil. Ook dit jaar werden atleten van de Sportclub Druivenstreek gehuldigd.
Klik hier voor de foto van onze atleten