Activiteiten 2016

20/12/2016 - Veronique Dewaet stopt met Omnisport

Op dinsdag 20 december heeft Veronique Dewaat  na 31 jaar haar laatste training
    omnisport gegeven. Klik hier voor haar afscheidsbrief

Wij zijn haar hiervoor zeer dankbaar en hebben op passende wijze met onze atleten
    en bestuursleden afscheid van haar genomen.
    Klik hier voor sfeerbeelden

Wij zullen haar missen en we hopen haar toch nog regelmatig op een van onze activeiten te mogen verwelkomen.
Bedankt Veronique en het allerbeste voor jou en je gezin.

26/11/2016 - Zwemhappening ten voordele van Ganspoel

Op zaterdag 26 november organiseerde de Sportclub Druivenstreek haar jaarlijkse zwemhappening ten voordele van en samen met Ganspoel.
En we mogen van een record spreken. In het totaal schreven zich 23 ploegen in met een totaal van 126 zwemmers die 2.464 lengtes of 61.600 m hebben gezwommen.
Proficiat aan alle zwemmers, klein en groot, snel en minder snel die allemaal op hun eigen manier hun uiterste best hebben gedaan.
Klik hier voor het algemeen klassement. Klik op de reeks voor sfeerbeelden : 14uur 15uur 16uur 17uur 18uur 19uur

20/08/2016 - Levend Tafelvoetbalspel op de Verenigingenmarkt te Overijse

Op zaterdag 20 augustus organiseerde de Sportclub Druivenstreek samen met de TempoBoys een "Levend Tafelvoetbal tornooi" op de verenigingenmarkt op het Begijnhof in Overijse.
Uiteindelijk werd het een tornooi met 4 ploegen waarvan de sterke Betsy Boys de terechte winnaars werden.
We mogen terugblikken op een zeer sportive en gezellige namiddag. Onze oprechte dank aan de TempoBoys voor hun zeer gewaardeerde medewerking.
Klik hier voor enkele sfeerbeelden

1/07/2016 - Special Olympics in Nijmegen Nederland

Onze bocce-speelster Linda Dehertogh mocht met het 't Vosje uit Vilvoorde deelnemen als de Belgische ploeg Bocce op de Special OIympics Nederland in Nijmegen van 1/7 tot 3/7.
Zij behaalde in het dubbel en team een gouden medaille. Proficiat aan Linda.
Klik hier voor een artikel in de lokale krant Gelderland en een paar mooie foto's.

4/05 - 7/06/2016 - 34e Special Olympics Nationale Spelen in La Louvière.

Dit jaar werden de Special Olympics Nationale Spelen terug georganiseerd in La Louvière. Wij werden er fantastisch ontvangen, alleen viel het wat tegen dat de 5 sporten waaraan we deelnamen op 5 verschillende locaties plaats vonden zodat het niet altijd lukte om te supporteren voor de andere atleten. De Sportclub Druivenstreek heeft ook dit jaar een aantal medailles naar huis meegebracht.  Een dikke proficiat aan de atleten en hun begeleiders.
Klik hier voor een verslag, de uitslag, de foto's van Atletiek, Bocce, Fietsen, Voetbal en Zwemmers

1/05/2016 - 11e Atletiekmeeting "Erik Vermeiren" in Vilvoorde

Na een onderbreking in 2015 hebben dit jaar op 1 mei onze atletiekers en enkele voetballers deelgenomen aan de 11e Atletiekmeeting Memorial Erik Vermeiren in het sportstadion Drie Fonteinen in Vilvoorde. Dit was een goede training voor de Special Olympics Nationale Spelen 2016 van 4 tot 7 mei.
Proficiat aan de atleten die puike prestaties hebben neergezet.
Klik hier voor de uitslagen en hier voor de foto's.

12/02/2016 - Nieuwjaarsreceptie in de Rank

Zoals vorig jaar hebben we op 12/02/2016 onze nieuwjaarsreceptie gehouden in de Rank in Maleizen met een lekkere spaghetti en een dame blanche, gevolgd door de traditionele Bingo.
Klik hier voor de sfeerbeelden

22/01/2016 - Kampioenenhulde

Op 22/01/2016 werden onze kampioenen gehuldigd door de gemeente Overijse in de Bosuil.
Zij kregen allemaal een handdoek in de kleuren van onze club.
Klik hier voor de lijst van de gehuldigden en hier voor de foto's