Activiteiten 2017

British School - Zwemgala op 9 december 2017

Op zondag 9 december 2017 namen een aantal van onze atleten deel aan de zwemgala van de British School of Brussels (BSB) ten voordele van Special Olympics.
Het was een hele ervaring voor onze atleten en de coaches.
Klik hier voor het verslag en hier voor enkele foto's.
Onze oprechte dank aan BSB.

Zwemhappening op 18 november 2017

Op zaterdag 18 november 2017 oganiseerden we een zwemhappening ten voordele van onze activiteiten en deelname aan de Special Olympics Nationale Spelen 2018.
Het is een succes geworden. Maar liefst 21 ploegen hebben deelgenomen.
Klik hier voor een overzicht van de ingeschreven ploegen en hier voor het Algemeen Klassement.
Klik hier voor de foto's.
Hartelijk dank aan alle zwemmers, medewerkers en sponsors, alsook aan het personeel van het Begijntjesbad en de H2O-bar.

Atletiek- en voetbaltraining op 4 november 2017 op de terreinen van de Hockey en Tennisclub ISCA

Op zaterdag 4 november 2017 van 14.00 uur tot 16.00 uur stelde de Hockey en Tennis Club ISCA in Overijse zijn terreinen ter beschikking voor een atletiek- en voetbaltraining.
Klik hier voor het verslag en hier voor de foto's.

24-05-2017 t/m 27-05-2017 - Special Olympics Nationale Spelen 2017 in Lommel

Dit jaar werden de Special Olympics Nationale Spelen 2017 georganiseerd in Lommel en omstreken.
Ook dit jaar hebben 25 atleten deelgenomen in de disciplines Atletiek, Bocce, Fietsen, Voetbal en Zwemmen.
Proficiat aan de atleten en hun coaches want ze brachten zo maar eventjes 18 medailles naar Overijse.
Klik hier voor een verslag met resultaten  en voor de foto's op de respectievelijke ceremonies en disciplines
de Openingsceremonie, Atletiek, Bocce, Fietsen, Voetbal, Zwemmen en de Sluitingsceremonie.

01-05-2017 - 12de Atletiekmeeting "Memorial Erik Vermeiren" in Vilvoorde

Naar jaarlijkse gewoonte vond ook dit jaar de 12de Atletiekmeeting "Memorial Erik Vermeiren" plaats in
het sportstadion Drie Fonteinen in Vilvoorde. Van onze club namen volgende atleten deel: Bartholomé Nikki,
Borremans Tim, Brugmans Stefan, Maervoet David, Stallaert Quirina.
In het totaal namen 16 clubs en 176 atleten deel. Onze atleten hebben hun club flink verdedigd. Proficiat
Klik hier voor de resultaten en hier voor enkele foto's

3-02-2017 - Nieuwjaarsreceptie in Mariëndal

Op 3-02- 2017 mochten we onze nieuwjaarsreceptie houden in het Woonzorgcentrum Mariendal.
Wij werden er weer verwend door de directrice Ellen en de kok.
Tot onze verrassing schonken de bewoners de opbrengst van hun Kerstmarkt aan de Sportclub Druivenstreek waarvoor onze oprechte dank.
Onze dank gaat ook naar de voorzitster Inge Lenceclaes, directrice Ellen en de kok voor hun fantastische ontvangst.

27-01-2017 - Kampioenenhulde 2017

Dit jaar stond de kampioenenhulde in het teken van de uitreiking van de Sporttrofee van het  jaar.
   Er waren 3 genomineerden waaronder Linda Dehertogh van onze club voor haar prestatie
   op de Nedelandse Special Olympics met 2 gouden medailles in Bocce.
   Iedereen kon stemmen voor 50% en ondanks de meeste publieksstemmen werd ze 2e na
   Kris Bosmans die zilver won op Paralympische Spelen in Rio. Proficiat Kris.
   Klik hier voor de foto's