Activiteiten 2018

19-12-2018 - Warmathon te Leuven

Op 19-12-2018 hebben een aantal atleten en coaches deelgenomen aan de Warmathon van Leuven.
Zij liepen of stapten 3 km voor "Villa Fura". Een woonproject in Tervuren om een aantal personen met
een beperking zelfstandig te laten wonen. Klik hier voor de ploeg en sfeerbeelden.

8-12-2018 - Unified Zwemgala in de British School of Brussels

Op 8 december organiseerden de studenten van de Britisch School of Brussels (BSB) in het
Jacques Rogge Sports Centre in Tervuren een Unified Zwemgala met Special Olympics atleten,
komende van de VZW ’t Vosje en onze sportclub.
Het was de tweede keer dat zo’n evenement werd georganiseerd en het was meteen een succes!
Klik hier voor het verslag en hier voor een de foto van onze deelnemers en een groepsfoto.

17-11-2018 - Zwemhappening

Op zaterdag 17/11/2018 organiseerden we zoals de vorige jaren onze zwemhappening
in het Begijntjesbad in samenwerking met Sporeo en H²O-bar
Het was een echt succes. Het record van de vorige jaren is verbroken.
In het totaal werden 60.075 m of 2.403 lengtes gezwommen door 119 zwemmers.
Klik hier voor het resultaat en algemeen klassement.
Klik hier voor de foto's van de ploegen en de baanrechters
Een heel oprechte dank aan alle dappere zwemmers, aan alle baanrechters en de starter,
aan alle medewerkers aan het onthaal en in de cafetaria en vooral aan al onze sponsors.
Onze dank gaat ook naar de directie en medewerkers van het Begijntjesbad en de
H²O-bar voor de zeer gewaardeerde medewerking.

13-05-2018 t/m 16-05-2018 - Special Olympics Nationale Spelen 2018 in Doornik en Moeskroen

Dit jaar werden de Special Olympics Nationale Spelen 2017 georganiseerd in Doornik en Moeskroen
Ook dit jaar hebben 22 atleten deelgenomen in de disciplines Atletiek, Bocce, Fietsen, Voetbal en Zwemmen.
Proficiat aan de atleten en hun coaches want ze brachten ook dit jaar heel wat medailles naar Overijse.
Klik hier voor een verslag met resultaten en linken naar de foto's Opening, VerblijfAtletiek, Bocce, Fietsen, Voetbal.
Wij hebben echter geen foto's van onze zwemmers.

01-05-2018 - 13de Atletiekmeeting "Memorial Erik Vermeiren" in Vilvoorde

Naar jaarlijkse gewoonte vond ook dit jaar de 13de Atletiekmeeting "Memorial Erik Vermeiren" plaats in
het sportstadion Drie Fonteinen in Vilvoorde. Van onze club namen volgende atleten deel: Bartholomé Nikki,
Borremans Tim, Brugmans Stefan, Maervoet David, Stallaert Quirina.
In het totaal namen 16 clubs en 176 atleten deel. Onze atleten hebben hun club flink verdedigd. Proficiat
Klik hier voor de resultaten en hier voor de foto's

Atletiek- en voetbaltraining op 31-03-2018 op de terreinen van de Hockey en Tennisclub ISCA

Op zaterdag 31-03-2018 van 14.00 uur tot 16.00 uur stelde de Hockey en Tennis Club ISCA in Overijse zijn terreinen ter beschikking voor een atletiek- en voetbaltraining.
Dit gaf ons de mogelijkheid om de looptijden van de atletien die zullen deelnemen aan de 13de Atletiekmeeting in Vilvoorde op te nemen.

21-02-2018 - Nieuwjaarsreceptie in Mariëndal

Op 21-02-2018 mochten we zoals vorig jaar onze nieuwjaarsreceptie houden in het Woonzorgcentrum Mariendal.
Klik hier voor het verslag

26-01-2018 - Kampioenenhulde 2018

Ook dit jaar stond de kampioenenhulde in het teken van de uitreiking van de Sporttrofee van het  jaar.
Er was echter niemand van onze club genomineerd.
Klik hier voor de foto