British School - Zwemgala op 9 december 2017

Op zondag 9 december 2017 namen een aantal van onze atleten deel aan de zwemgala van de British School of Brussels (BSB) ten voordele van Special Olympics.
Het was een hele ervaring voor onze atleten en de coaches.
Klik hier voor het verslag en hier voor enkele foto's.

Onze oprechte dank aan BSB.

Zwemhappening op 18 november 2017

Op 18 november 2017 organiseerden we een zwemhappening ten voordele van onze activiteiten en deelname aan de Special Olympics Nationale Spelen 2018
et is een succes geworden. Maar liefst 21 ploegen hebben deelgenomen.
Klik hier voor een overzicht van de ingeschreven ploegen en hier voor het Algemeen Klassement.
Klik hier voor de foto's.

Hartelijk dank aan alle zwemmers, medewerkers en sponsors
alsook aan het personeel van het Begijntjesbad
en de H²O-bar.

Welkom

De Sportclub Druivenstreek is een sportvereniging opgericht voor personen met beperkingen.

De vereniging heeft tot doel het bevorderen van de sport in het algemeen voor mensen met beperkte mogelijkheden, om zo ook hun sociale contacten verder te ontwikkelen. Het normaal werkingsterrein van de vereniging is de gemeente Overijse, maar activiteiten kunnen ook daarbuiten georganiseerd worden voor zover ze het hierboven vermelde doel nastreven.

De volgende activiteiten worden aangeboden aan haar leden:

- Omnisport
- Voetbal
- Zwemmen

Personen met beperkingen zijn mensen als alle anderen, met dezelfde rechten, dezelfde fundamentele behoeften, dezelfde verlangens. Ze hebben beperkingen, maar ook een rijkdom aan mogelijkheden.

Zij krijgen de kans om zich te ontplooien en zoveel mogelijk zelfstandig te zijn. Er wordt steeds rekening gehouden met wat hij/zij kiest en graag wil/kan. De ondersteuning spitst zich niet toe op de beperkingen maar op de hele persoon.